3.1 Asociaal rijgedrag

Dit is onrealistisch rij-gedrag en dus verboden. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld expres spookrijden, door elke bocht driften, palen en vuilnisbakken uit de grond rijden zonder reden en van schansen springen met je auto, met uitzondering van voertuigen die de helft van de banden van de grond af staan.

 

3.2 Overheidskleding

Het dragen van overheidskleding zonder een overheidsbaan is niet toegestaan. Dit zal leiden tot een waarschuwing en een uiteindelijke ban.

 

3.3 Stelen Van Whitelisted jobs voertuigen

Het stelen van whitelisted jobs is verboden (Op uitzondering van Politie) met uitzondering van politievoertuigen, zolang er zich enige vorm van roleplay aanhoudt.

 

3.4 Elkaar Doodslaan In De Gevangenis

Dit is failrp, en dus niet toegestaan.

 

3.5 Overheidswapens

Het is NIET toegestaan overheidswapens te stelen van een overheidsdienst! Het is NIET toegestaan om overheidswapens te verkopen.

 

3.6 Ontvoeren

Je mag NIEMAND ontvoeren wanneer er minder dan 4 agenten online zijn.

 

3.7 Karakter aanpassen wanneer je wordt gezocht

Je karakter en/of karakternaam aanpassen is niet toegestaan wanneer je wordt gezocht door de politie of andere spelers. Doe je dit wel staan hier flinke sancties op!

 

3.8 Baiting (uitdagen)

Uitdagen van een vuurwapengevecht is geen roleplay. Elke actie moet roleplay intenties hebben.

 

3.9 Combat storing

Een voertuig in de garage doen om inbeslagname of verdere roleplay tegen te gaan zal resulteren in een ban.

 

3.10 Oplichten

Het oplichten en scammen mag niet meer als 5k zijn. 3.5

 

3.11 Moordbeloningen

Het is toegestaan om een bounty op iemands hoofd te zetten, hoe dit geregeld word met de bountyzetter en hunter is aan jullie zelf. Met een geld limiet van €100.000 met goede/geldige RP.