4.1 Uitleggen

In RP Wanneer je een toets aan iemand uit wil leggen, gebruik dan het woord spier. Bijvoorbeeld, Gebruik de F2-spier om het menu te openen.

 

4.2 Voice Chat

Je bent verplicht je voice chat in de stad aan te hebben. Wanneer je iemand wilt bereiken gebruik je je mobiele telefoon als je het nummer van die persoon hebt of twitter.

 

4.3 Bericht sturen naar hulpdiensten

Het is ten strengste verboden om met scheld/haat reacties berichten te sturen naar hulp diensten als ze niet optijd reageren. Hier staat een ban van 2 weken op zonder unban mogelijkheid.

 

4.4 Informatie delen

Het is niet toegestaan om enige communicatie te gebruiken terwijl je bewusteloos bent, denk hierbij aan stem en porto.

 

4.5 Staff bellen

Het bellen van staff om OOC hulp te vragen aan staff leden is ten strengste verboden hier zal een ban van 2 weken op staan. Het bellen van staff met RP redenen is natuurlijk toegestaan.

 

Betrekking staff

5.1 Beslissingen

Alle beslissingen vanuit staff zijn definitief. Ben je er niet mee eens? Dan kun je een ticket maken voor nader uitleg (voor bans zijn ban apeals).

 

5.2 Misbruik

En Schelden Het misbruiken van staff is niet toegestaan! Het beledigen of uitschelden van staff of spelers is ten strengste verboden!

 

5.3 Staff Regels

Staff heeft zich aan dezelfde regels te houden als spelers afgezien van situaties waarin het verbreken van de regels noodzakelijk is.

 

5.4 Support

Heb je een vraag? Contacteer ons op discord door de wachtruimte te joinen of een gesprek aan te vragen in #gesprek-aanvragen. In-game staff nodig? Gebruik “/report” /twt wordt bestraft!