2.1

Deel 1 omvat de volgende dingen: Gebruik vuurwapens, Overvallen en Drugslocaties

2.2

Deel 2 omvat de volgende dingen: Corruptie, Methode overvallen van mensen, Job Hoppen en politie overvallen.

2.3

Deel 3 omvat de volgende dingen: AFK Farmen, Overvallen UWV jobs en Newlife rule. 

2.1

2.1.1 Grote Wapens

Wanneer je een wapen bij je draagt die groter is dan wat in je zak past, ben je verplicht een ZICHTBARE tas te dragen. Wapens die hier onder vallen zijn: Wapens die groter zijn als je broekzak moet je een tas voor hebben Dit geldt niet voor overheidsfuncties.

 

2.1.2 Wet

Het Groningen overheidsbeleid is altijd lijdend.

 

2.1.3 Daken

Op daken zitten of staan om agenten te beschieten tijdens een overval is NIET toegestaan! Het schuilen of vluchten is hierop wel toegestaan.

 

2.1.4 Overvallen

Voor overvallen is er een minimum aantal overvallers nodig.

Juwelen: minimaal 3

Grote bank: minimaal 3

Kleine bank: minimaal 2

Winkel: minimaal 1

Een juwelier of Bank overval MOET worden afgemaakt! Er mogen niet meer overvallers/gijzelaars zijn dan agenten in de stad. Voertuigen in het gebouw van een overval is NIET toegestaan!

 

2.1.5 Benodigde wapens Juwelier:

Alleen vuurwapens Grote Bank: Alleen vuurwapens Kleine Bank: Alleen vuurwapens Winkels: Dit mag alleen met handwapens zoals een mes. 

 

2.1.6 Overvallen Van Buitenaf

Informatie doorgeven van buiten af is toegestaan echter is het wel verboden om steeds door een blokade te rennen of om vanaf buiten af te schieten of om af te luisteren of als nieuws eenheid door te geven. 

 

2.1.7 Ontvoeren Overheidsdiensten 

Je mag geen AMBU en ANWB ontvoeren. Je mag nooit iemand forceren om zijn job menu te gebruiken. 

 

2.1.8 Green Zones 

Het is verboden om in Green Zones geweld te gebruiken of voertuigen te stelen.

 – Car Dealer (ACG en GTA cardealer)

 – UWV – Garage oud UWV 

– ANWB 

– Ziekenhuis 

 

2.1.9 Drugs Locaties 

Je mag niemand overvallen binnen drugslocaties! De persoon moet een kans hebben om van dat terrein af te kunnen Witwaslocatie mag je wel geript worden (Ps een drugslocatie is iets waar drugs gedeald wordt en verpakt wordt).

 

 2.1.10 Trailers 

Je mag geen GROTE voertuigen op de trailers plaatsen. 

 

2.1.11 Overvallen 

Tijdens Een Evenement Het is ten strengste verboden een overval te plegen tijdens een evenement.

2.2

2.2.1 Corruptie Als Overheidsdienst

Het is verboden om corrupt te zijn als overheidsdienst. Stelen of verkopen uit de kluis of is verboden. Je bent verplicht om elk afgepakt item IN DE KLUIS te stoppen. Het is het niet toegestaan om illegale items te bezitten in je eigen kluis als politie agent. Ook is het verboden Repairkits(anwb), EAD’s en bandage’s(AMBU) door te verkopen!

 

2.2.2 Verkopen

Het is ten strengste verboden om dingen(onofficieel) in-game te verkopen voor echt geld, Houd er dus rekening mee dat je je huis, auto of andere dingen niet mag verkopen voor echt geld.

 

2.2.3 Geld Eisen

Je mag als crimineel maximaal €5.000 per gegijzelde eisen, met een maximum van €25.000 euro. Als dit bedrag wordt gegeven door de overheid ben je verplicht de gegijzelden te laten leven, schiet je hen alsnog dood zal dit leiden tot een ban van tenminste 2 weken.

 

2.2.4 Mensen overvallen

Door de hele stad is het verboden om mensen uit een auto te dreigen met een slag wapen (met vuurwapens of op motoren uitgezonderd) Met hand/vuur wapens mag je personen dreigen/overvallen heb je geen kans om te ontsnappen maar je doet het toch valt dit onder failrp. Als je overvallen word en je word gefouilleerd via /me, dan ben je ten alletijden verplicht te zeggen wat je op zak hebt. (Er kan dus niks tussen je kleren zitten wat niet gevonden kan worden)

 

2.2.5 Job hoppen

Job hoppen is NIET toegestaan. Ben je net ontslagen of heb je ontslag genomen bij overheids banen? Dan dien je tenminste 5 dagen te wachten voordat je kan solliciteren! De banen die hiervoor gelden zijn:

– Politie

– Ambulance

– ANWB

– ACG (Auto Centrum Groningen)

– Uber

– GroningenTV

– BakkerBV (Makelaar)

– Advocaat

 

2.2.6 Politie overvallen

Het is verboden om dienstwapens en of kogels van een agent af te pakken. Het terug stelen van een ingenomen wapens/kogels indien deze nog opzak gehouden worden is wel toegestaan.

2.3

2.3.1 AFK Farmen/inpakken

AFK farmen, inpakken en produceren is niet toegestaan. Hier staat een sanctie van 1 dag ban op.

 

2.3.2 Overvallen van standaard jobs

Het is NIET toegestaan grondstoffen van “Standaard(UWV) banen” aftepakken doormiddel van overvallen of op werklocatie te stelen. Buiten de locatie mag het uit een kofferbak worden gejat.

 

2.3.3 2e Hands voertuig verkopen

Een voertuig mag niet meer dan 80% van de nieuwprijs doorverkocht worden! limited voertuigen mogen niet meer dan 100% van de nieuwprijs doorverkocht worden!

Deze regel geld NIET voor geveilde voertuigen!

 

2.3.4 Dood gaan in RP

Als je de animatie ziet dat je dood bent gegaan en een noodsignaal kan versturen kan een ambulancier jou omhoog helpen. Echter is het niet toegestaan om dan terug mee te doen in een RP situatie. Als je dan omhoog geholpen wordt, verlaat je de RP situatie. RP scenarios zoals in helm geraakt of in vest geraakt is dus GEEN geldige reden om weer terug te doen met een shootout.

 

2.3.5 Abnormale kleding

Als je kleding draagt wat crimineel is of wat van een overheids/militair outfit gerekend kan worden. (Denk hierbij aan een bivakmuts, night vision goggles, militaire helmen). Dan heeft de politie toestemming om preventief te fouilleren